Webshop

Webáruházunk nem 1-1 termék forgalmazására, beszerzésére, hanem komplett ajándékkosár vagy ajándékcsomag készítésére specializálódott. Minimum termékrendelési összeg: 15000.-Ft. Kiszállítást csak Budapesten vállalunk!

Karácsonyi akció! A részleteket az “Ajándékozási alkalmak” – Karácsony kategóriájában olvashatja!

 

Rendelést a karácsonyi időszakra 2022.12.17-ig fogadunk. Kiszállítás, illetve személyes átvétel: 2022.12.19 – 2022.12.23-ig. Kiszállítást csak Budapesten áll módunkban vállalni! Ünnepi kiszállítási szolgáltatásunkat az összegyűjtött ajándékkosár megrendelések különböző kézbesítési címeit figyelembe véve, optimálisan tervezve végezzük, ez alapján tudunk kiszállítási időt egyeztetni.

Ha először látogatott el oldalunkra, megrendelés előtt mindenképp olvassa el a használati, fizetési és a szállítási tájékoztatónkat a Házirend és a Szállítás oldalakon! Nyitva tartásunkról a Vevőszolgálat oldalon tájékozódhat.

Vásárló személyes adatainak kezeléséről az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató rendelkezik, mely elérhető közvetlenül a főoldalról vagy a következő linken keresztül: https://ajandekkosar.hu/adatkezelesi-es-adatvedelmi-tajekoztato/

Az Ajándékkosár webáruház és blog Általános Szerződési Feltételei megtalálhatóak közvetlenül a főoldalon vagy a következő linken keresztül: https://ajandekkosar.hu/aszf/

A számtalan spam próbálkozás miatt a regisztrációját és rendelését előbb egy adminisztrátor fogja jóváhagyni, addig nem tud belépni a webshop rendszerünkbe!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy 2-4 munkanapos előrendeléssel tudjuk csak garantálni, hogy megrendelését időben elkészítjük és kiszállítjuk!

1–16 termék, összesen 36 db