Vevőszolgálat

Az ajandekkosar.hu blog illetve webáruház üzemeltetője Szenyán Ildikó egyéni vállalkozó.
Az Ajándékkosár webáruházban a hét minden napján, és a nap 24 órájában vásárolhat.
Telefonos és e-mail-es ügyfélszolgálati nyitvatartásunk:

Hétfő
Szünnap
Kedd
09 – 17
Szerda
09 – 17
Csütörtök
09 – 17
Péntek
09 – 16
Szombat-Vasárnap
Szünnap

Ügyfélszolgálati cím: 1102. Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 21.
Személyes ajándékkosár átvétel csak előzetes telefon vagy e-mail egyeztetés után lehetséges.
E-mail: info [kukac] ajandekkosar.hu illetve ugyfelszolgalat [kukac] ajandekkosar.hu

Várható e-mail válasz 4-6 órán belül, ha sürgősebb kérdése volna, kérjük, hogy telefonon is keressen minket – az ügyfélszolgálati időben!

Mobil: 06-20-9-344-154

Figyelem! A számtalan spam megrendelés kiküszöbölésére regisztrációja után az alábbi üzenetet fogja kapni: „FIÓK FÜGGŐBEN: A fiókja jelenleg nem aktív. Egy adminisztrátornak kell aktiválnia, mielőtt belépne.” Ügyfélszolgálati időben tudjuk csak regisztrációját aktiválni, illetve rendelésére válaszolni. Telefonon is csak az ügyfélszolgálati időben tudunk a rendelkezésére állni! 2-4 munkanapos előrendeléssel tudjuk csak garantálni, hogy megrendelését időben elkészítjük és kiszállítjuk! Megrendelés előtt feltétlenül olvassa el a Házirend és a Szállítás információkat! Köszönjük a fentiek figyelembe vételét!

Vásárló személyes adatainak kezeléséről az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató rendelkezik, mely elérhető közvetlenül a főoldalról vagy a következő linken keresztül: https://ajandekkosar.hu/adatkezelesi-es-adatvedelmi-tajekoztato

Az Ajándékkosár webáruház és blog Általános Szerződési Feltételei megtalálhatóak közvetlenül a főoldalon vagy a következő linken keresztül: https://ajandekkosar.hu/aszf

Webáruházunk nem 1-1 termék forgalmazására, beszerzésére, hanem komplett ajándékkosár vagy ajándékcsomag készítésére specializálódott. Minimum termékrendelési összeg: 15000.-Ft. Kiszállítást csak Budapesten vállalunk!

Amennyiben a blogon és a webshopban nem talált választ kérdésére, vegye fel a kapcsolatot velünk, és igyekszünk mindenben segítségére lenni. Érvényes e-mail címet és telefont kérünk megadni! Feltétlenül írjon az Üzenet mezőbe, hogy tudjuk, pontosan miben is segíthetünk Önnek!

A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, személyiségi jogokkal vissza nem élünk. A spam (kéretlen) leveleket mi sem szeretjük, így biztos lehet benne, hogy mi sem küldünk.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet


  Elfogadom az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatót.