dec
01

Van már ajándék ötlete karácsonyra?


Szerző: Szenyán Ildikó
Kategória: Akciók, Karácsony
Van már ajándék ötlete karácsonyra? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bizonyára Ön is tapasztalja, hogy az év végéhez közeledve egyre sűrűbbek a napok. Az üzletközpontok, kirakodóvásárok, piacok és az utcák fényei, díszítései pedig sürgetően jelzik, hogy ideje beszerezni szeretteinknek, munkatársainknak, üzleti partnereinknek a karácsonyi ajándékokat is.


Az ünnepi készülődést soha nem lehet elég korán kezdeni. Elkezdődött a visszaszámlálás, a bronz-, ezüst- és aranyvasárnapi tömegben pedig igazi „stressz bomba” bármit is vásárolni. Lehetősége van rá, hogy a beszerzési időt, az idegeskedést minimálisra csökkentse, és kígyózó, tülekedő sorban állás helyett, sokkal kényelmesebben is eldönthesse, hogy kit, milyen örömteli ajándékkal lepne meg.

Önök kérték, mi pedig a békés, meghitt ünnepi ráhangolódást elősegítve, idén újra összeállítottuk közkedvelt karácsonyi ajándékkosarainkat, és akciónkkal is szeretnénk magán és céges megrendelőink segítségére lenni.

Itt az alkalom, hogy kihasználja limitált ajánlatunkat és az internet adta lehetőséget! Rendelje meg kényelmesen és pénztárca kímélően ajándékkosarát, ajándékcsomagját 2019. december 12-ig, és 10 % engedményt adunk az árából! Akciónk a 2019. december 13-ig kifizetésre kerülő bármilyen összeállítású ajándékkosárra és ajándékcsomagra érvényes, minimum 15000.-Ft termékrendelési összegben.

Minden ajándékkosár és ajándékcsomag stílusos belső díszítéssel, celofános, egyedi masnis csomagolással, és ajándékkísérő kártyával készül, ez cégünk ajándéka Önnek.

Ne maradjon le, gondoskodjon időben a karácsonyi meglepetésekről! Nem csak a limitált akció, de a gyorsan fogyó termékkínálat miatt is érdemes minél hamarabb leadnia a rendelését, ha azt szeretné, hogy karácsonykor tényleg a fa alatt legyen az ajándéka. Kérjük, hogy vegye figyelembe az ünnepi ügyfélszolgálati időpontokat is!

Budapesten kérhet kiszállítást, vagy személyesen is átveheti az ajándékkosarat, ajándékcsomagot az ügyfélszolgálatunkon, egy előre egyeztetett időpontban. Kiszállítás, illetve személyes átvétel: 2019.12.17 – 2019.12.23-ig.

Karácsony elsősorban a bensőséges együttlétről szól, de az ajándékozó és a megajándékozott örömteli pillanatairól is. Az ajándék azt jelképezi, hogy gondolunk arra, akinek adjuk, és nem sajnáljuk az időt és energiát rá, hogy meglepjük!

Ha nincs ötlete, vagy épp elég ideje, de mégis szeretné megajándékozni szeretteit, munkatársait, üzleti partnereit, akkor egy elegáns ajándékkosár egész évben nyerő választás, de karácsonyra mindenképpen tökéletes megoldás. Nézze meg ajándékkosár, ajándékcsomag mintáinkat, illetve a nálunk kapható termékeket a Webshop menüpontban, és írjon, hívjon, ha segíthetünk!

Ha először látogatott el oldalunkra, megrendelés előtt feltétlenül olvassa el a használati, fizetési és a szállítási tájékoztatónkat a Házirend és a Szállítás oldalakon! Figyelem! A számtalan spam próbálkozás miatt a regisztrációját és rendelését előbb egy adminisztrátor fogja jóváhagyni, addig nem tud belépni a webshop rendszerünkbe!

Kellemes meglepetésekben, és meghitt pillanatokban gazdag karácsonyt kívánunk!


Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Hozzászólások lezárva.