• Szállítás

  Fontos! Mielőtt rendelést ad le, kérjük, vegye figyelembe, hogy jelenleg csak Budapesten
  és közvetlen vonzáskörzetében vállalunk ajándékkosár kiszállítást!

  Budapest alább felsorolt kerületeibe bruttó 2540.-Ft a szállítási díj.
  VIII,IX,X,XIV,XVI,XIX

  Budapest alább felsorolt kerületeibe bruttó 3810.-Ft a szállítási díj.
  I,II,III,IV,V,VI,VII,XI,XII,XIII,XV,XVII,XVIII,XX,XXI,XXII,XXIII

  Egyedi megállapodás alapján arra is van lehetőség, hogy Budapest közvetlen vonzáskörzeteibe is elvigyük ajándékait.

  Terjedelmes, túlsúlyos, illetve több ajándékkosár együttes megrendelése esetén a szállítási költség összegének meghatározása előzetes egyeztetés alapján történik.

  A várható szállítási költségről minden esetben a második rendelés visszaigazoló levélben tájékoztatjuk. Ez után módjában áll eldönteni, hogy kéri-e a kiszállítást, vagy inkább Ön gondoskodik a megrendelt ajándékkosár szállításáról.

  Személyes ajándékkosár átvétel csak előzetes telefon vagy e-mail egyeztetés után lehetséges.

  Megrendelés előtt mindenképpen olvassa el a Házirend információkat, nyitva tartásunkról a Vevőszolgálat oldalon tájékozódhat.

  Vásárló személyes adatainak kezeléséről az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató rendelkezik, mely elérhető közvetlenül a főoldalról vagy a következő linken keresztül: https://ajandekkosar.hu/adatkezelesi-es-adatvedelmi-tajekoztato

  Az Ajándékkosár webáruház és blog Általános Szerződési Feltételei megtalálhatóak közvetlenül a főoldalon vagy a következő linken keresztül: https://ajandekkosar.hu/aszf

  Webáruházunk nem 1-1 termék forgalmazására, beszerzésére, hanem komplett ajándékkosár vagy ajándékcsomag készítésére specializálódott. A minimum termékrendelési összeg: 12000.- Forint.

  Amennyiben még kérdései volnának, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a Vevőszolgálat menüpontban található elérhetőségek egyikén.