Szállítás

Rendelésnél vegye figyelembe, hogy csak Budapesten vállalunk ajándékkosár kiszállítást!
Budapest alább felsorolt kerületeibe bruttó 3490.-Ft a szállítási díj.
X,XIV,XVI,
Budapest alább felsorolt kerületeibe bruttó 3990.-Ft a szállítási díj.
VIII,IX,XV,XVII,XIX
Budapest alább felsorolt kerületeibe bruttó 4590.-Ft a szállítási díj.
I,II,III,IV,V,VI,VII,XI,XII,XIII,XVIII,XX,XXI,XXII,XXIII

Terjedelmes, túlsúlyos, illetve több ajándékkosár együttes megrendelése esetén a szállítási költség összegének meghatározása előzetes egyeztetés alapján történik.

A várható szállítási költségről minden esetben a második rendelés visszaigazoló levélben tájékoztatjuk. Ez után módjában áll eldönteni, hogy kéri-e a kiszállítást, vagy inkább Ön gondoskodik a megrendelt ajándékkosár szállításáról. Személyes ajándékkosár átvétel csak előzetes telefon vagy e-mail egyeztetés után lehetséges.

Megrendelés előtt mindenképpen olvassa el a Házirend információkat, nyitva tartásunkról a Vevőszolgálat oldalon tájékozódhat.

Figyelem! A számtalan spam megrendelés kiküszöbölésére regisztrációja után az alábbi üzenetet fogja kapni: „FIÓK FÜGGŐBEN: A fiókja jelenleg nem aktív. Egy adminisztrátornak kell aktiválnia, mielőtt belépne.” Ügyfélszolgálati időben tudjuk csak regisztrációját aktiválni, illetve rendelésére válaszolni.

Vásárló személyes adatainak kezeléséről az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató rendelkezik, mely elérhető közvetlenül a főoldalról vagy a következő linken keresztül: https://ajandekkosar.hu/adatkezelesi-es-adatvedelmi-tajekoztato

Az Ajándékkosár webáruház és blog Általános Szerződési Feltételei megtalálhatóak közvetlenül a főoldalon vagy a következő linken keresztül: https://ajandekkosar.hu/aszf

Webáruházunk nem 1-1 termék forgalmazására, beszerzésére, hanem komplett ajándékkosár vagy ajándékcsomag készítésére specializálódott. Minimum termékrendelési összeg: 15000.-Ft.

Amennyiben még kérdései volnának, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a Vevőszolgálat menüpontban található elérhetőségek egyikén.