Szállítás

Rendelésnél vegye figyelembe, hogy csak Budapesten vállalunk ajándékkosár kiszállítást!
Budapest alább felsorolt kerületeibe bruttó 3490.-Ft a szállítási díj.
X,XIV,XVI,
Budapest alább felsorolt kerületeibe bruttó 3990.-Ft a szállítási díj.
VIII,IX,XV,XVII,XIX
Budapest alább felsorolt kerületeibe bruttó 4590.-Ft a szállítási díj.
I,II,III,IV,V,VI,VII,XI,XII,XIII,XVIII,XX,XXI,XXII,XXIII

Terjedelmes, túlsúlyos, illetve több ajándékkosár együttes megrendelése esetén a szállítási költség összegének meghatározása előzetes egyeztetés alapján történik.

A várható szállítási költségről minden esetben a második rendelés visszaigazoló levélben tájékoztatjuk. Ez után módjában áll eldönteni, hogy kéri-e a kiszállítást, vagy inkább Ön gondoskodik a megrendelt ajándékkosár szállításáról.

Személyes ajándékkosár átvétel csak előzetes telefon vagy e-mail egyeztetés után lehetséges.

Megrendelés előtt mindenképpen olvassa el a Házirend információkat, nyitva tartásunkról a Vevőszolgálat oldalon tájékozódhat.

Vásárló személyes adatainak kezeléséről az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató rendelkezik, mely elérhető közvetlenül a főoldalról vagy a következő linken keresztül: https://ajandekkosar.hu/adatkezelesi-es-adatvedelmi-tajekoztato/

Az Ajándékkosár webáruház és blog Általános Szerződési Feltételei megtalálhatóak közvetlenül a főoldalon vagy a következő linken keresztül: https://ajandekkosar.hu/aszf/

Webáruházunk nem 1-1 termék forgalmazására, beszerzésére, hanem komplett ajándékkosár vagy ajándékcsomag készítésére specializálódott. Minimum termékrendelési összeg: 15000.-Ft. Kiszállítást csak Budapesten vállalunk!

Amennyiben még kérdései volnának, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a Vevőszolgálat menüpontban található elérhetőségek egyikén.