Kolléga búcsúztatása

Aktív életünk java részét a munkahelyünkön éljük le. Munka közben pár kollégával baráti, míg másokkal hűvös a kapcsolatunk. Akár így, akár úgy, nem könnyű elbúcsúzni, ha az illető kolléga szülni készül, máshová megy dolgozni, vagy nyugdíjba megy. A legtöbb munkahelyen ilyenkor búcsú partit szoktak rendezni.

A búcsú party-n emlékezzünk meg a közösen eltöltött évekről pár szóban, néhány megmosolyogtató sztori is sokat dobhat a hangulaton, majd a közösen, vagy külön-külön vett ajándékainkkal kívánjunk erőt, egészséget, pihenéssel egybekötött további sikeres éveket.

Kollégának nem könnyű ajándékot venni. Szeretnénk valami hasznosat és praktikusat, de ha nem ismerjük eléggé, akkor nem tudjuk, hogy igazából minek örülne a legjobban. A figyelmesség alapvetően nem pénz kérdése, a lényeg mindig az, hogy érezze az ajándékozott, hogy valóban gondoltunk rá, és nem csak letudtuk a „kötelező köröket”.

Mi segítünk Önnek abban, hogy ajándéka az ünnepelt számára felejthetetlen legyen.

Idézetek:

„Azt mondják, a földi boldogsághoz a következők kellenek: legyen kit szeretnünk, legyen mit csinálnunk és legyen miben reménykednünk.”
Tom Bodett

„Válassz olyan munkát, amit szeretsz és egy napot sem kell dolgoznod az életedben.”
Konfucius

„Kitűnővé egy szerencsés perc alatt válhatunk, hasznos emberré fáradságos évek tesznek.”
Kemény Zsigmond

„Szép volt a múlt, várjon ragyogva rád
Még szebb jövő, még dúsabb jutalom,
S ezek között, bár szerény fény gyanánt ég,
Szeretetünk is hadd legyen ajándék.”

Ajándékozni öröm. Ünnepi, jeles alkalmakra, vagy csak úgy. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani mindenkinek, aki – folyamatosan bővülő és egyedi – ajándékkosár, csemegekosár, ajándékcsomag kínálatunkból választ.

Nézze meg ajándékkosár, ajándékcsomag mintáinkat, a “Webshop” menüpontban, és írjon, hívjon, ha segíthetünk!

Ha tetszett, ossza meg másokkal is!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest