Gyerek született

A gyermek az életerő megtestesítője; a jövő, a lehetőség, az ártatlanság jelképe. Egy gyerek érkezése mindig csodálatos esemény, mert amikor világra jön egy új élet, az maga a csoda. Egy gyermek születése a családban a szülőknek azt az ősi, általános emberi törekvését fejezi ki, hogy az újszülött által legyen életüknek folytatása.

Amikor az apróság megérkezik a családba, alig várják a rokonok, barátok, ismerősök, hogy babanézőbe mehessenek. Szülés után illik kivárni a hat hetet a látogatással – mondták régen, és mondják ma is sokan. Az „íratlan szabályok” ellenére nem minden családban zajlanak ugyanúgy a baba hazaérkezése utáni napok, hetek. Van olyan anyuka, aki nagyon örül a látogatásnak, szívesen fogadja a vendégsereget, de van, aki jobban szeretné az elején kizárni a társaságot, és kettesben (hármasban, vagy ha van nagyobb testvér, négyesben) maradni, pihenni a babával.

Valószínűleg senki nem megy üres kézzel babanézőbe. Ha az anyuka konkrétan megmondja, mire van szüksége, könnyű helyzetben van a látogató. Ha nem – és ez a gyakoribb – meg kell próbálni túllépni a ruhavásárláson (nehéz eltalálni a méretet és az anyuka ízlését), akármilyen csábító kis ruhák láthatók a kirakatban. Célszerű praktikus ajándékot keresni, akkor is, ha az nem tűnik túl előkelőnek. Ne felejtsünk el az anyukákat is meglepni valami aprósággal.

Mi segítünk Önnek abban, hogy ajándéka felejthetetlen legyen.

Gyermek született idézetek, köszöntők:

„Csak a gyerekek tudják pontosan, mi folyik a világon. Jobban látnak, mint a felnőttek, jobban hisznek, őszinték, és mindig, de mindig megmondják, hol a helyünk.”
Cecelia Ahern

„Aki gyerekekkel törődik, könnyen és természetes módon átérezhet valamit a szentek és megvilágosodottak boldog önátadásából.”
Alison Gopnik

„Amire a legtöbb gyereknek szüksége van, az a szeretet.”
Gary Chapman

„A legtöbb, amit a gyerekeinknek adhatunk: gyökerek és szárnyak.”
Johann Wolfgang von Goethe

„A gyermekmosoly olyasmi, mint a tetoválás: örökre szóló műremek.”
Jodi Lynn Picoult

„Oly` aprók a kezek, amelyek örökre elrabolják szívünket.”
Pam Brown

Ajándékozni öröm. Ünnepi, jeles alkalmakra, vagy csak úgy. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani mindenkinek, aki – folyamatosan bővülő és egyedi – ajándékkosár, csemegekosár, ajándékcsomag kínálatunkból választ.

Nézze meg ajándékkosár, ajándékcsomag mintáinkat, a “Webshop” menüpontban, és írjon, hívjon, ha segíthetünk!

Ha tetszett, ossza meg másokkal is!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest