Esküvő

Ha valaki megtalálta élete párját, akkor előbb-utóbb eljön a nagy nap, az esküvő, amely az egyik legmeghatározóbb és legmaradandóbb élmény. Ha az előkészületeket a megértés és tolerancia jellemzi, akkor egy boldog menyasszony és vőlegény áll majd az anyakönyvvezető illetve a pap elé egy kiválóan megszervezett esküvő keretében, amelyre évek múlva is jó lesz visszaemlékezni.

Ahány ház, annyi szokás az esküvői ceremóniák terén, de az esküvő, a házasságkötés mindenképpen jelentős esemény a házasulandók, a közvetlen hozzátartozók és a barátok, ismerősök számára is. Régi hagyomány, hogy a násznép, azaz a családtagok, barátok, ismerősök, a jeles eseményre meghívottak ajándékkal kedveskednek az ifjú párnak.

Manapság háttérbe szorultak a hagyományos esküvői ajándékok, és helyüket átvették a kevésbé személyes ajándékok, illetve a készpénz iránti igény.

A násznép számára a legegyszerűbb, ha nászajándéklista áll rendelkezésükre. Ha a meghívóban nem találunk egyértelmű utalást a nászajándékra (nászajándék-lista vagy pénzkérő versike) nyugodtan kérdezzünk rá a párnál vagy az örömszülőknél, hogy minek örülnének a házasulandók a legjobban.

A nászajándékhoz (legyen az készpénz vagy ajándéktárgy) mellékelhetünk egy kis kártyát vagy esküvői képeslapot, melyen szerepeltethetjük jókívánságunkat, és melyet aláírhatunk, így azt a pár elteheti az esküvői emlékek közé, és nem utolsósorban be tudja azonosítani, hogy az adott ajándék kitől származik.

Mi segítünk Önnek abban, hogy nászajándéka az ünnepeltek számára felejthetetlen legyen.

Esküvői idézetek:

„A boldogságot nem lehet ajándékba kapni,
Egyetlen titka: adni, mindig csak adni,
Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet,
És sok, sok önzetlen, tiszta szerelmet.”
Johann Wolfgang von Goethe

„Az életet véges végig együtt kell leélni,
Úgy válik el mit ér a nő és a férfi.
Jót és rosszat megosztani, kacagni és sírni,
a szerelem dal, melyet együtt kell megírni.”
Sztyepan Soripacsov

„Két lélek és két ifjú szív.
Van-e szebb,
mint mikor egymást meglelik?
Két lélek, amit a szeretet összeköt.
Olyan kapocs ez, amely örök.”

„S idő állj meg egy pillanatra
S ti rohanó percek várjatok,
Amíg ők ketten esküt tesznek,
Hogy egymáshoz örökké hűek lesznek,
Csak addig várjatok!”
Johann Wolfgang von Goethe

Ajándékozni öröm. Ünnepi, jeles alkalmakra, vagy csak úgy. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani mindenkinek, aki – folyamatosan bővülő és egyedi – ajándékkosár, csemegekosár, ajándékcsomag kínálatunkból választ.

Nézze meg ajándékkosár, ajándékcsomag mintáinkat, a “Webshop” menüpontban, és írjon, hívjon, ha segíthetünk!

Ossza meg másokkal is!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest