Eljegyzés

Az eljegyzés fontos lépés két szerető ember közösen tervezett útján. Ha két ember a házasság mellett dönt, előbb utóbb megosztja ezt a hírt a külvilággal is. Ma már felértékelődött a barátok szerepe, így a leendő pár a családon kívül velük is megosztja ezt az örömteljes eseményt.

Az eljegyzés ezen kívül kitűnő alkalom lehet a pár szüleinek a megismerkedésre, az esküvő átbeszélésére, megtervezésére.

Az eljegyzés általában egy hétvégi ebéddel összekötött kedves találkozás, de gyakran kötik össze húsvéttal, karácsonnyal, Valentin nappal, vagy a pár valamelyik felének a születésnapjával, névnapjával is. Tartható étteremben is, de gyakran a lányos ház ad otthont ennek a szép eseménynek.

Az eljegyzési ajándék vásárlására is igaz, hogy ahány ház, annyi szokás. Vannak családok, ahol egyáltalán nem szokás az eljegyzésre ajándékot vinni, és olyan is van, hogy egy nagyobb ajándékot vásárol az egész család. Ha minden vendég külön-külön ajándékot visz, akkor érdemes olyan meglepetésről gondoskodni, ami a párnak közös ajándék. Az eljegyzési ajándék csekélyebb legyen, mint az esküvői. Lehet például egy eljegyzési ajándékkosár, a pár kedvenc édességeiből, nassolnivalóiból és italaiból összeválogatott termékekkel, apróbb meglepetés ajándékokat is bele lehet csempészni a kosárba.

Mi segítünk Önnek abban, hogy eljegyzési ajándéka felejthetetlen legyen.

Eljegyzési idézetek:

„Akit párodul melléd rendelt az ég,
Becsüld meg, szorítsd meg kezét,
És ha minden álmod valósággá válik,
Akkor se feledd, légy hű mindhalálig!”
Madách Imre

„Élj, szeress, légy boldog,
És hidd el nekem:
Szeretni annyit jelent,
Mint élni valakiért,
s ez teszi szebbé az életet.”
Saint de Exupery

„Két lélek és két ifjú szív.
Van-e szebb,
mint mikor egymást meglelik?
Két lélek, amit a szeretet összeköt.
Olyan kapocs ez, amely örök.”

Ajándékozni öröm. Ünnepi, jeles alkalmakra, vagy csak úgy. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani mindenkinek, aki – folyamatosan bővülő és egyedi – ajándékkosár, csemegekosár, ajándékcsomag kínálatunkból választ.

Nézze meg ajándékkosár, ajándékcsomag mintáinkat, a “Webshop” menüpontban, és írjon, hívjon, ha segíthetünk!

Ha tetszett, ossza meg másokkal is!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest