Diplomaosztó

A diplomaosztó (diplomaátadó) minden végzős diák életében meghatározó esemény. Vannak, akik számára a diploma belépőt jelenthet egy életpályára, másoknak előrelépést biztosít, megint másoknak újabb tanulmányok előtt nyit lehetőséget.

A diploma értéke, megítélése sokat változott az utóbbi időben, ennek ellenére bátran ki lehet jelenteni, hogy a diplomának, főleg ha kreatív személyiséggel, nyelvtudással, és némi tapasztalattal is párosul – továbbra is komoly presztízse van.

A diplomaátadó ünnepségen általában talárban, fehér kesztyűben veszik át a diplomát a végzősök és nagy divat a talár sapka levegőbe röptetése is, amit büszkén örökít meg fotókkal és videókkal a család minden tagja és a barátok. Az ünnepi hangulatot megörökítő fotókon és videókon kívül örömet okozhatunk a diplomaátadó ajándékkal is.

Mi segítünk Önnek abban, hogy diplomaátadó ajándéka felejthetetlen legyen.

Idézetek:

„Minden nap megszűnik valami, amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami új, amiért érdemes élni és küzdeni.”
Herakleitosz

„Az időd véges, úgyhogy ne vesztegesd el arra, hogy valaki más életét éled! (…) Ne engedd, hogy mások véleménye túlharsogja a saját belső hangodat! De ami a legfontosabb, legyen elég bátorságod a szívedre és a megérzéseidre hallgatni! Ők valahogy már most is tudják, mivé akarsz válni valójában.”

Steve Jobs

„Töröld le könnyedet, kisírt szemedben mosoly legyen és derű,
Minden nap kezdődik valami, valami nagyszerű, valami gyönyörű.”
Nagy László

„Egyetlen parancs van, a többi csak tanács: igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél. Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”

Weöres Sándor

Ajándékozni öröm. Ünnepi, jeles alkalmakra, vagy csak úgy. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani mindenkinek, aki – folyamatosan bővülő és egyedi – ajándékkosár, csemegekosár, ajándékcsomag kínálatunkból választ.

Nézze meg ajándékkosár, ajándékcsomag mintáinkat, a “Webshop” menüpontban, és írjon, hívjon, ha segíthetünk!

Ha tetszett, ossza meg másokkal is!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest