Csak úgy

Az alkalom nélküli kedveskedés szeretteink felé igazán a meglepetés erejével hathat. Ha gondolunk a másikra, azt ki is kell mutatnunk, „csak úgy” meglephetjük egymást egy kedves szóval, spontán ajándékkal, érintéssel, tekintettel, mely abban a pillanatban a másikra csodás hatással lehet.

Az együtt sírás, nevetés, a csínytevések, a gondolatok, melyeket átadunk egymásnak egy életre elkísérnek, előhívhatók emlékeinkből, ha szükségünk van rájuk. Ne engedjük, hogy a megszokás úrrá legyen az emberi kapcsolatainkban, és ne vegyük természetesnek mások szeretetét, mert nem az.

Kétféle ember létezik. Az egyik számít, kalkulál, értékel majd ezek alapján cselekszik. A másik kihasználva a lehetőségeket spontán módon él. Az őszinte, érdekektől mentes, és kölcsönös emberi megnyilvánulások, a kedves meglepetések minden kapcsolatot életben tartanak.

Mi segítünk Önnek abban, hogy „Csak úgy” ajándéka a meglepett számára felejthetetlen legyen.

Idézetek:

„Jó lenne csak úgy…
nem méricskélni,
osztani-szorozni, hogy megéri-e?
Csak lenni, egymásért,
és önmagunkért,
vajon lehet-e?”

„Mindenki azzal törődik a legjobban, amit éppen szeret.”
Platón

„Ne menj előttem, lehet, hogy nem tudlak követni.
Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni.
Gyere mellettem és légy a barátom.”
Albert Camus

„A legfontosabb találkozásokat a lelkek előre megbeszélik egymással, amikor a testek még nem is látták egymást.”
Paulo Coelho

„Mert az ember – ezt egyre inkább hiszem – csak annyit ér és csak annyira ember, amennyire meg tudja őrizni lelke egy zugában az örök gyermeket.”
Márai Sándor

Ajándékozni öröm. Ünnepi, jeles alkalmakra, vagy csak úgy. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani mindenkinek, aki – folyamatosan bővülő és egyedi – ajándékkosár, csemegekosár, ajándékcsomag kínálatunkból választ.

Nézze meg ajándékkosár, ajándékcsomag mintáinkat, a “Webshop” menüpontban, és írjon, hívjon, ha segíthetünk!

Ha tetszett, ossza meg másokkal is!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest