Ajándékkosár blogindító

Ajándékot nem csak kapni, adni is jó!

Kedves szokás az ajándékozás. Ünnepi, jeles napokra, vagy csak úgy. Az ajándék azt jelképezi, hogy gondolunk arra, akinek adjuk, és nem sajnáljuk az időt és energiát rá, hogy meglepjük. Figyelmességet árul el, és örömet okoz – nemcsak a megajándékozottnak, hanem az ajándékozónak is. Az ajándékozás csodája, hogy mindenki gazdagabb lesz tőle.

Sok olyan alkalom van az évben, amikor az ajándékozás az ünnep része. (pl. születésnap, névnap, karácsony, valentinnap, eljegyzés, esküvő, házassági évforduló, babaszületés, ballagás, üzleti ajándékozás,…) A spontán, „Csak úgy” ajándékok pedig valóban meglepetések lehetnek. Az igazi ajándék nemcsak szép, egyedi, különleges, hanem élvezhető, hasznos, és személyes is.

„A szó elszáll, az írás megmarad!” Cikkeinkben igyekszünk minél több idézetet is összegyűjteni, hogy személyre szóló üzenetét ezekkel kiegészítve küldhesse el az ajándékával. Kattintson jobb oldalon a „Kategóriák”-ban arra, amelyik érdekli, majd a cikk címére, hogy az egész bejegyzést elolvashassa. Böngésszen kedvére, gyűjtsön ajándékozási ötleteket, idézeteket!

Önnek is fejtörést okoz, hogy mivel ajándékozza meg szeretteit, barátait, kollégáit, üzleti partnereit?

Célunk, hogy segítségünkkel átélhesse az ajándékozás örömét – ürömök nélkül. Honlapunkkal és ajándékkosarainkkal / ajándékcsomagjainkkal segíteni szeretnénk Önnek, hogy az ajándékozás ne teher legyen, és idejét se kelljen üzletről-üzletre járkálással, sorban állással, tömegben töltenie.

Ha nincs módja arra, hogy személyesen is felkeresse azt, akit szeretne megajándékozni, vagy csak meglepetést akar szerezni, akkor ajándékát nálunk kényelmesen megrendelheti és mi elvisszük az Ön nevében. A Webshop menüpont alatt talál komplett ajándékkosár mintákat.

Az alkalomhoz illő díszítés, a celofános csomagolás, és az ajándék kísérő kártya megnövelheti az ajándék „értékét”. Ez cégünk ajándéka – Önnek.

Ha először látogatott el oldalunkra, megrendelés előtt mindenképp olvassa el a használati, fizetési és a szállítási tájékoztatónkat a Házirend és a Szállítás oldalakon! Nyitva tartásunkról a Vevőszolgálat oldalon tájékozódhat.

Webáruházunk nem 1-1 termék forgalmazására, beszerzésére, hanem komplett ajándékkosár vagy ajándékcsomag készítésére specializálódott. Minimum 15000.-Forint a termékrendelési összeg. Jelenleg csak Budapesten vállalunk kiszállítást.

Nézze meg ajándékkosár, ajándékcsomag mintáinkat a “Webshop” menüpontban, és írjon, hívjon, ha segíthetünk!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest