nov
28

Van már karácsonyi ajándék ötlete?


Szerző: Szenyán Ildikó
Kategória: Akciók, Karácsony
Nincs hozzászólás

Az utcák, az áruházak, a piacok díszítése, a karácsonyi zenék is azt jelzik, hogy közeledik az ünnep. Karácsony elsősorban a bensőséges együttlétről szól, de az ajándékozó és a megajándékozott örömteli pillanatairól is. Az ajándék azt jelképezi, hogy gondolunk arra, akinek adjuk, és nem sajnáljuk az időt és energiát rá, hogy meglepjük!

A hétvégén máris itt a bronzvasárnap, és sokak számára elkezdődik a visszaszámlálás, az ajándékok utáni hajsza. Az ajándékvásárlást azonban nem csak erőltetett menetben, zsúfolt plázákban, vagy vásárokon kígyózó sorokban lehet intézni, hanem interneten is.

Közkedvelt ajándékkosaraink és ajándékcsomagjaink egész évben garantált meglepetést, és örömet okoznak a megajándékozottaknak. Karácsonykor is szeretnénk magán és céges megrendelőink segítségére lenni, ha nincs ötletük, vagy idejük, de mégis szeretnék megajándékozni szeretteiket, munkatársaikat, üzleti partnereiket.

Használja ki akciónkat és az internet adta lehetőséget! Rendelje meg kényelmesen és pénztárca kímélően ajándékkosarát, ajándékcsomagját 2018. december 10-ig, és 10 % engedményt adunk az árából! Ajánlatunk a 2018. december 11-ig kifizetésre kerülő bármilyen összeállítású ajándékkosárra és ajándékcsomagra érvényes, minimum 12000.-Ft termékrendelési összegben.

Válogathat az általunk összeállított egyedi ajándékkosár kínálatból, vagy egy üres kosár választása után a web shopunkban található kiváló minőségű termékekből is összeállíthatja az Ön által elképzelt ajándékkosarat, ajándékcsomagot.

Minden ajándékkosár és ajándékcsomag belső díszítéssel, celofános, egyedi masnis csomagolással, és ajándékkártyával készül, ez cégünk ajándéka Önnek.

Ne várjon az utolsó pillanatig! Nem csak az akció, de a gyorsan fogyó termékkínálat miatt is érdemes időben feladnia a rendelését, ha azt szeretné, hogy karácsonykor tényleg a fa alatt legyen az ajándéka. Vegye figyelembe a decemberi ügyfélszolgálati időpontokat is!

Budapesten kérhet kiszállítást, vagy személyesen is átveheti az ajándékkosarat, ajándékcsomagot az ügyfélszolgálatunkon, egy előre egyeztetett időpontban. Kiszállítás illetve személyes átvétel: 2018.12.17 – 2018.12.23-ig.

Ha először látogatott el oldalunkra, megrendelés előtt feltétlenül olvassa el a használati, fizetési és a szállítási tájékoztatónkat a Házirend és a Szállítás oldalakon!

Nézze meg ajándékkosár, ajándékcsomag mintáinkat, illetve a nálunk kapható termékeket a “Webshop” menüpontban, és írjon, hívjon, ha segíthetünk!

Kellemes meglepetésekben, és meghitt pillanatokban gazdag karácsonyt kívánunk!


Címke: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Hozzászólások lezárva.