nov
30

Karácsonyi ajándékot keres?


Szerző: Szenyán Ildikó
Kategória: Akciók, Karácsony
Nincs hozzászólás

Közkedvelt ajándékkosaraink és ajándékcsomagjaink egész évben garantált meglepetést, és örömet okoznak a megajándékozottaknak. Karácsonykor is szeretnénk magán és céges megrendelőink segítségére lenni, ha nincs ötletük, vagy idejük, de mégis szeretnék megajándékozni szeretteiket, munkatársaikat, üzleti partnereiket.

Az ajándék azt jelképezi, hogy gondolunk arra, akinek adjuk, és nem sajnáljuk az időt és energiát rá, hogy meglepjük. Ha az ajándék mellé néhány soros, személyes jókívánságot is írunk, az mindig csodás, felemelő érzést nyújt a megajándékozott számára.

Ajándékot nem csak kapni, adni is öröm. Rendelje meg ajándékkosarát, ajándékcsomagját 2017. december 10-ig és 10 % engedményt adunk az árából! Ajánlatunk a 2017. december 12-ig kifizetésre kerülő bármilyen összeállítású ajándékkosárra és ajándékcsomagra érvényes, minimum 12000.-Ft termékrendelési összegben.

Szeretné, hogy az ajándék vásárlása feszültség helyett öröm maradjon? Használja ki akciónkat és az internet adta lehetőséget, rendelje meg kényelmesen és pénztárca kímélően a szeretteinek, kollégáinak, üzletfeleinek szánt karácsonyi ajándékait. Válogathat az általunk összeállított egyedi ajándékkosár kínálatból, vagy egy üres kosár választása után a web shopunkban található kiváló minőségű termékekből is összeállíthatja az Ön által elképzelt ajándékkosarat, ajándékcsomagot.

Minden ajándékkosár és ajándékcsomag belső díszítéssel, celofános, egyedi masnis csomagolással és ajándékkártyával készül, ez cégünk ajándéka Önnek.

Budapesten kérhet kiszállítást, vagy személyesen is átveheti az ajándékkosarat, ajándékcsomagot az ügyfélszolgálatunkon, egy előre egyeztetett időpontban. Kiszállítás illetve személyes átvétel: 2017.12.15 – 2017.12.23-ig, egyeztetés alapján.

Gondolkodjon előre, ne várjon az utolsó pillanatig! Nem csak az akció, de a gyorsan fogyó termékkínálat miatt is érdemes időben feladnia a rendelését, ha azt szeretné, hogy karácsonykor tényleg a fa alatt legyen az ajándéka.

Ha először látogatott el oldalunkra, megrendelés előtt mindenképp olvassa el a használati, fizetési és a szállítási tájékoztatónkat a “Házirend” és a “Szállítás” oldalakon!

Nézze meg ajándékkosár, ajándékcsomag mintáinkat, és a nálunk kapható termékeket a “Webshop” menüpontban, és írjon, hívjon, ha segíthetünk!

Kellemes meglepetésekben, és meghitt pillanatokban gazdag karácsonyt kívánunk!


Címke: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Hozzászólások lezárva.