Bejegyzések itt: : karácsonyi ajándékkosár Archives - Ajándékkosár webáruház - Ajándékozni öröm!

 • 18
  11

  Karácsonyi ajándékot keres?


  Szerző: Szenyán Ildikó
  Kategória: Akciók, Karácsony
  Nincs hozzászólás

  Közkedvelt ajándékkosaraink és ajándékcsomagjaink egész évben garantált meglepetést, és örömet okoznak a megajándékozottaknak. Karácsonykor is szeretnénk magán és céges megrendelőink segítségére lenni, ha nincs ötletük, vagy idejük, de mégis szeretnék megajándékozni szeretteiket, munkatársaikat, üzleti partnereiket.

  (tovább…)

  Tovább a cikkhez
 • 00
  12

  Karácsony


  Szerző: Szenyán Ildikó
  Kategória: Karácsony
  Nincs hozzászólás

  Minden kedves ügyfelünknek és partnerünknek kívánunk Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

  Karácsony a kereszténység jelentős ünnepe, Jézus születésnapja. Napjainkra családi vonatkozása felerősödött, a szeretet, az összetartozás, az ajándékozás ünnepe lett. A karácsony nagyon sok családban már az adventi időszakkal kezdődik, amely során egyre jobban ráhangolódunk az ünnepre, a hangulatára, az ízére.

  (tovább…)

  Tovább a cikkhez
 • 16
  9

  Ajándékkosár blogindító


  Szerző: Szenyán Ildikó
  Ajándékkosár blogindító bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

  Ajándékot nem csak kapni, adni is jó!

  Kedves szokás az ajándékozás. Ünnepi, jeles napokra, vagy csak úgy. Az ajándék azt jelképezi, hogy gondolunk arra, akinek adjuk, és nem sajnáljuk az időt és energiát rá, hogy meglepjük. Figyelmességet árul el, és örömet okoz – nemcsak a megajándékozottnak, hanem az ajándékozónak is. Az ajándékozás csodája, hogy mindenki gazdagabb lesz tőle.

  Sok olyan alkalom van az évben, amikor az ajándékozás az ünnep része. (pl. születésnap, névnap, karácsony, valentinnap, eljegyzés, esküvő, házassági évforduló, babaszületés, ballagás, üzleti ajándékozás,…) A spontán, „Csak úgy” ajándékok pedig valóban meglepetések lehetnek. Az igazi ajándék nemcsak szép, egyedi, különleges, hanem élvezhető, hasznos, és személyes is.

  “A szó elszáll, az írás megmarad!” Cikkeinkben igyekszünk minél több idézetet is összegyűjteni, hogy személyre szóló üzenetét ezekkel kiegészítve küldhesse el az ajándékával. Kattintson jobb oldalon a “Kategóriák”-ban arra, amelyik érdekli, majd a cikk címére, hogy az egész bejegyzést elolvashassa. Böngésszen kedvére, gyűjtsön ajándékozási ötleteket, idézeteket!

  (tovább…)

  Tovább a cikkhez