Bejegyzések itt: : ajándékcsomag Archives - Ajándékkosár webáruház - Ajándékozni öröm!

 • 20
  11

  Van már karácsonyi ajándék ötlete?


  Szerző: Szenyán Ildikó
  Kategória: Akciók, Karácsony
  Nincs hozzászólás

  Az utcák, az áruházak, a piacok díszítése, a karácsonyi zenék is azt jelzik, hogy közeledik az ünnep. Karácsony elsősorban a bensőséges együttlétről szól, de az ajándékozó és a megajándékozott örömteli pillanatairól is. Az ajándék azt jelképezi, hogy gondolunk arra, akinek adjuk, és nem sajnáljuk az időt és energiát rá, hogy meglepjük!

  (tovább…)

  Tovább a cikkhez
 • 01
  1

  Az ajándék


  Szerző: Szenyán Ildikó
  Kategória: Az ajándék
  Nincs hozzászólás

  Mi is az ajándék? Sokféleképpen meghatározható a fogalom. Én is megpróbálkoztam leírást adni róla. Szerintem az ajándék a másikra gondolás szimbóluma, a szeretet látható jele. Az ajándékozás ünnep. Ünnepe annak, hogy a megajándékozott van, létezik, úgy, mint egyedi és megismételhetetlen személy.

  (tovább…)

  Tovább a cikkhez
 • 00
  1

  Üzleti ajándékozás


  Szerző: Szenyán Ildikó
  Nincs hozzászólás

  Az üzleti világban bevett szokás, hogy az ügyfelek megajándékozzák egymást. Az üzleti ajándék olyan figyelmességből adott dolog, amely kifejezi az üzletfelek közötti üzleti barátságot és a hosszú távú korrekt kapcsolat fenntartását. Nem illik azonban üzleti ajándékot adni akkor, ha az egy hamarosan megtörténő üzletkötéshez köthető. A korrupció gyanújának elkerülése végett egy megrendelést inkább utólag köszönjünk meg.

  (tovább…)

  Tovább a cikkhez