Bejegyzések itt: : ajándékcsomag Archives - Ajándékkosár webáruház - Ajándékozni öröm!

 • 18
  11

  Karácsonyi ajándékot keres?


  Szerző: Szenyán Ildikó
  Kategória: Akciók, Karácsony
  Nincs hozzászólás

  Közkedvelt ajándékkosaraink és ajándékcsomagjaink egész évben garantált meglepetést, és örömet okoznak a megajándékozottaknak. Karácsonykor is szeretnénk magán és céges megrendelőink segítségére lenni, ha nincs ötletük, vagy idejük, de mégis szeretnék megajándékozni szeretteiket, munkatársaikat, üzleti partnereiket.

  (tovább…)

  Tovább a cikkhez
 • 09
  1

  Az ajándék


  Szerző: Szenyán Ildikó
  Kategória: Az ajándék
  Nincs hozzászólás

  Mi is az ajándék? Sokféleképpen meghatározható a fogalom. Én is megpróbálkoztam leírást adni róla. Szerintem az ajándék a másikra gondolás szimbóluma, a szeretet látható jele. Az ajándékozás ünnep. Ünnepe annak, hogy a megajándékozott van, létezik, úgy, mint egyedi és megismételhetetlen személy.

  (tovább…)

  Tovább a cikkhez
 • 18
  1

  Üzleti ajándékozás


  Szerző: Szenyán Ildikó
  Nincs hozzászólás

  Az üzleti világban bevett szokás, hogy az ügyfelek megajándékozzák egymást. Az üzleti ajándék olyan figyelmességből adott dolog, amely kifejezi az üzletfelek közötti üzleti barátságot és a hosszú távú korrekt kapcsolat fenntartását. Nem illik azonban üzleti ajándékot adni akkor, ha az egy hamarosan megtörténő üzletkötéshez köthető. A korrupció gyanújának elkerülése végett egy megrendelést inkább utólag köszönjünk meg.

  (tovább…)

  Tovább a cikkhez