• 16
  9

  Ajándékkosár blogindító


  Szerző: Szenyán Ildikó
  Ajándékkosár blogindító bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

  Ajándékot nem csak kapni, adni is jó!

  Kedves szokás az ajándékozás. Ünnepi, jeles napokra, vagy csak úgy. Az ajándék azt jelképezi, hogy gondolunk arra, akinek adjuk, és nem sajnáljuk az időt és energiát rá, hogy meglepjük. Figyelmességet árul el, és örömet okoz – nemcsak a megajándékozottnak, hanem az ajándékozónak is. Az ajándékozás csodája, hogy mindenki gazdagabb lesz tőle.

  Sok olyan alkalom van az évben, amikor az ajándékozás az ünnep része. (pl. születésnap, névnap, karácsony, valentinnap, eljegyzés, esküvő, házassági évforduló, babaszületés, ballagás, üzleti ajándékozás,…) A spontán, „Csak úgy” ajándékok pedig valóban meglepetések lehetnek. Az igazi ajándék nemcsak szép, egyedi, különleges, hanem élvezhető, hasznos, és személyes is.

  “A szó elszáll, az írás megmarad!” Cikkeinkben igyekszünk minél több idézetet is összegyűjteni, hogy személyre szóló üzenetét ezekkel kiegészítve küldhesse el az ajándékával. Kattintson jobb oldalon a “Kategóriák”-ban arra, amelyik érdekli, majd a cikk címére, hogy az egész bejegyzést elolvashassa. Böngésszen kedvére, gyűjtsön ajándékozási ötleteket, idézeteket!

  (tovább…)

  Tovább a cikkhez
 • 16
  1

  Az ajándék


  Szerző: Szenyán Ildikó
  Kategória: Az ajándék
  Nincs hozzászólás

  Mi is az ajándék? Sokféleképpen meghatározható a fogalom. Én is megpróbálkoztam leírást adni róla. Szerintem az ajándék a másikra gondolás szimbóluma, a szeretet látható jele. Az ajándékozás ünnep. Ünnepe annak, hogy a megajándékozott van, létezik, úgy, mint egyedi és megismételhetetlen személy.

  (tovább…)

  Tovább a cikkhez
 • 12
  1

  Üzleti ajándékozás


  Szerző: Szenyán Ildikó
  Nincs hozzászólás

  Az üzleti világban bevett szokás, hogy az ügyfelek megajándékozzák egymást. Az üzleti ajándék olyan figyelmességből adott dolog, amely kifejezi az üzletfelek közötti üzleti barátságot és a hosszú távú korrekt kapcsolat fenntartását. Nem illik azonban üzleti ajándékot adni akkor, ha az egy hamarosan megtörténő üzletkötéshez köthető. A korrupció gyanújának elkerülése végett egy megrendelést inkább utólag köszönjünk meg.

  (tovább…)

  Tovább a cikkhez